Wij steunen van harte de Club van 1000 van Emma at Work

ViPcom steunt Emma-at-Work. Emma at Work is een non-profit organisatie dat jongeren met een chronische fysieke aandoening ondersteunt naar een zelfstandige toekomst. Emma at Work is in 2006 ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC. Betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn expert op het gebied van begeleiding en bemiddeling van deze groep jong volwassenen. Het doel is om jongeren en werkgevers samen te brengen.

De missie van Emma at Work is om alle jongeren tot 30 jaar met een fysieke beperking te ondersteunen op weg naar werk.

Club van 1000

De Club van 1000 is een netwerk van betrokken partners dat samen met Emma at Work ervoor wil zorgen dat jongeren met een chronische fysieke aandoening mee kunnen doen op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt Emma at Work in staat gesteld de jongeren op maat te begeleiden en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom zorgt Emma at Work voor trainingen en individuele coaching.

ViPcom steunt graag de jongeren van Emma at Work die zich niet laten tegenhouden door een ziekte of beperking en is dan ook trots lid van de Club van 1000 van Emma at Work.

Voor meer informatie over Emma at Work: www.emma-at-work.nl.

Over ViPcom

Al meer dan 15 jaar levert ViPcom slimme telecommunicatie systemen. Onze klanten bevinden zich in de top van de middenzakelijke markt. 

ViPcom is gespecialiseerd in het bouwen van systemen met slimme routeringen. Hierbij gaat het om spraak, email, chat en web voor het actief ondersteunen van agenten.

Geïntegreerde toepassingen met voice, sociale media, contactcenter en conferencing maakt communicatie gemakkelijk, ongeacht locatie of het apparaat dat U gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.