Flexibel investeren

ViPcom biedt biedt geavanceerde communicatie oplossingen. We bieden ook cloud-oplossingen voor uw contactcenter met een flexibel licentie model. Of het nu gaat om het inrichten van een contactcenter, unified communication functionaliteiten of WFM, u bepaalt hoe u het wilt.

Daarbij bieden wij u de keuzen: Uit de public Cloud, installatie op uw locatie, een private cloud omgeving. Wat betreft functionaliteiten zijn er geen verschillen. Of u nu kiest voor een investering ineens of een maandelijks bedrag: wat u kiest is volledig aan u. Uiteraard kunt u bij onze contactcenters gebruik maken van planning, analyse en gereedschappen voor kwaliteitsverbetering.

Talkdesk Customer Experience

Recentelijk heeft ViPcom het Cloud platform van Talkdesk toegevoegd aan het portfolio. De toevoeging van de Talkdesk Customer Experience oplossing brengt een moderne, AI gestuurde contactcenter oplossing binnen het ViPcom-portfolio, evenals nieuwe en innovatieve proces automatisering en self-service toepassingen. Dit omvat zowel het automatiseren van algemene contactcenter-taken om de kosten te verlagen, als het toepassen van automatisering op complexere processen en customer journey’s die agenten en kunstmatige intelligentie combineren om de besluitvorming en algehele efficiency te verbeteren en de klanttevredenheid te vergroten.

Slimme cloud-oplossingen voor uw communicatie

Een communicatie oplossing uit de cloud van ViPcom biedt eindeloze mogelijkheden.

Het ViPcom platform is één van de meest geavanceerde, betrouwbare, schaalbare en veilige omnichannelcloud-oplossing die beschikbaar is. De geïntegreerde toepassingen als voice, AI, mobiliteit, whatsapp, presence messaging, contactcenter, rapportages en conferencing maken communicatie makkelijk, ongeacht locatie en apparaat.

Wij ondersteunen mobiele smartphones en tablets, softphones, en computers. 

Ingebouwde intelligentie

Een krachtige analytics tool legt de gegevens tussen de applicaties vast en geeft het management inzicht. Flexibele webservices API’s: gebaseerd op standaarden die zich makkelijk laten integreren met de meest gebruikte zakelijke toepassingen, zoals CRM en ERP.

ViPcom voorziet met haar Contactcenter in een krachtige oplossing om voice, e-mail en messaging op een uniforme manier te routeren. Het agent interface is geoptimaliseerd om elke vorm van contact af te handelen. Hierdoor wordt het overbodig om per kanaal een aparte tool te gebruiken en zijn rapportages over alle live contact kanalen in een enkel systeem beschikbaar. Het online Contactcenter maakt het mogelijk dat een agent contacten over meerdere kanalen tegelijk afhandelt. Hierdoor kunnen nieuwe kanalen sneller rendabel ingezet worden.

Geavanceerde contactcenters

ViPcom biedt u geavanceerde contactcenter software uit de cloud waarmee u vandaag en morgen aan de klantwensen kunt voldoen. Deze oplossingen breiden uw bestaande klantcontact omgeving uit tot een volwaardige omnichannel omgeving. Ook kunnen we uw zakelijke telefonie via dit platform afhandelen.

Zorg voor een snelle en persoonlijke afhandeling van het contact met de klant door integratie met CRM of ERP pakketten zoals Microsoft Dynamics CRM of Salesforce.

Omnichannel contactcenter

Waar multichannel bedoeld is voor een optimale bereikbaarheid van organisaties via diverse kanalen, is omnichannel gericht op de ‘customer journey’ bijvoorbeeld om tot een aankoop te komen of een antwoord op een vraag te krijgen. Tijdens deze ‘customer journey’ zal het contact vaak via diverse kanalen verlopen. Wanneer tijdens een telefoongesprek een afspraak gepland wordt, kan een agent tijdens het gesprek een SMS sturen met de afspraakbevestiging en een link naar een web app waarin deze eventueel gewijzigd kan worden.

Rapportage & Analyse

Het managen van uw contactcenter en het bepalen van de juiste bezetting is lastig wanneer u niet beschikt juiste rapportages. Het management of uw opdrachtgever verwacht periodieke rapportages die inzicht bieden in de prestaties van het contactcenter. Die inzichten bieden tevens mogelijkheden om de prestaties te verbeteren. U heeft inzicht in bijvoorbeeld gemiddelde gesprekstijden, wachttijden en de prestaties van al uw contactcenter medewerkers.

Historische en real-time rapportages zijn standaard op te vragen in de Cloud Contactcenter oplossingen van ViPcom. De rapportages zijn direct toegankelijk via de supervisor applicatie of door een URL aan te roepen. Veel rapportages zijn in verschillende bestandsformaten op te vragen over een door u zelf opgegeven periode. Zo heeft u de volledige controle om uw contactcenter bij te sturen en te optimaliseren!

Slimme IVR oplossingen uit de Cloud

Onze IVR oplossingen uit de cloud bieden een uiterst slimme omgeving om uw telefonische ingangen efficiënt in te richten. Slimme spraakherkenning stelt u in niet alleen in staat om uw klanten een betere ervaring te bieden, maar ook om een deel van het verkeer volledig automatisch af te handelen. Slimme IVR oplossingen bieden direct besparingen. 

Overtref de verwachtingen van uw klant

Een integratie met CRM of ERP pakketten, zoals Microsoft Dynamics CRM of Salesforce, is eenvoudig te realiseren. Door integratie wordt op basis van unieke parameters, zoals nummerherkenning, real-time een verbinding met het klantenbestand tot stand gebracht. Het systeem toont de klantenkaart van de beller aan de agent, met daarin alle historie en informatie. Een goed gesprek begint al voordat de telefoon overgaat doordat agenten zich kort kunnen voorbereiden voordat het gesprek wordt aangenomen. De verwachtingen van uw klanten overtreffen is zo eenvoudiger dan u denkt.