Cloudoplossingen

Communicatie zonder zorgen?

Klantcontact systemen

...voor klantervaringen die memorabel zijn.

Communicatie specialisten

Avaya Loyalty2gether biedt aantrekkelijke upgrade mogelijkheden voor bestaande klanten

Dit vinden onze klanten van ons:

Eurocross Assistance: ViPcom is een belangrijke partij voor ons bij de realisatie van onze Avaya contactcenters in Europa: Sofia, Bulgarije en Praag, Tsjechië. Ze zijn niet alleen competent, maar kunnen zich ook goed inleven en passen bij onze organisatie. Een samenwerking moet goed voelen. Dat is vooral belangrijk als je samen een week in het buitenland zit. En de samenwerking met ViPcom is uitstekend, zowel persoonlijk als op organisatie niveau. De organisatie is transparant en toont slagkracht.

Eurocross levert de beste hulpverlening op momenten die ertoe doen.

 

Jan van Eeden

Project manager - Eurocross Assistance

Kawasaki Motors Europe: Wij waren op zoek naar een partner die onze snelheid kan bijhouden. In ViPcom hebben wij zo’n partner gevonden.
Geheel in lijn met onze eigen producten verwacht ik van onze leveranciers dat ze er zijn wanneer je ze nodig hebt met dezelfde kwaliteit, kennis, service en snelheid. En bij ViPcom vinden wij dit terug. Zij hebben voor ons een oplossing bedacht die goed aansloot op onze zienswijze. Inmiddels zorgt ViPcom ook voor onze andere vestigingen in Europa. 

Frank Barendsma

Manager ICT - Kawasaki Motors Europe

Bose Corporation: ViPcom heeft een fantastisch team waarmee wij al jaren prettig samenwerken, de professionele focus en commitment past goed bij onze organisatie en draagt daarmee indirect bij aan het realiseren van onze visie voor Customer Experience. ViPcom is de strategische partner waarmee wij dit hebben gerealiseerd, van kantooromgeving tot Enterprise contact center oplossingen.

At Bose, we’re obsessed with performance – on what matters most: the little details that make a big difference and the big details that astonish.

Dave de Groot

Manager Digital Technology Infrastructure - Bose Corporation

Een aantal van onze klanten