Bepaal de koers met Gen AI

Generatieve AI (ook wel Gen AI) kent veel aspecten; van de voordelen zoals verhoogde efficiëntie, tot de uitdagingen in security en persoonsbeveiliging. De ontwikkelingen binnen AI volgen elkaar snel op, zeker binnen contactcenters. Ontdek de innovatieve kracht van Gen AI tijdens onze exclusieve sessie op 17 april. 

Gen AI in contactcenters biedt mogelijkheden om de klantervaring bij self service te verbeteren en helpt bij het oplossen van complexe klantinteracties. In dit seminar duiken we samen met Talkdesk en dwarsdenker Guido Thys dieper in op Gen AI in onze branche. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten te krijgen, die u en uw organisatie zullen stimuleren.

Datum & Tijd: 17 april, van 8:30 tot 12:00 uur
Locatie: Kasteel Woerden: Kasteel 3, 3441 BZ, Woerden

Aanmelden

Waarom u hier bij wilt zijn

Door Gen AI toe te passen in uw contactcenter, is er op op verschillende gebieden winst te boeken:

  1. Verbeterde efficiëntie van medewerkers: Real-time generatieve kennis stroomlijnt werkprocessen en vermindert de gemiddelde afhandelingstijd van klantinteracties.
  2. Hogere klanttevredenheid: Identificeer snel onderwerpen en sentimentstrends in klantcontact, wat zorgt voor een betere klantenservice en hogere loyaliteit.
  3. Kostenverlaging: Automatisering van klancontact verlaagt operationele kosten en biedt uitzonderlijke klantervaringen.
  4. Empowerment van gebruikers: No-code oplossingen maken effectief gebruik van AI mogelijk, wat leidt tot autonomie en innovatie binnen organisaties.

Programma

08:30 – 09:00:      Ontvangst met koffie en croissants
09:00 – 09:20:      Welkom en introductie: De Revolutie van Generatieve AI in Contactcenters
09:20 – 10:00:      Talkdesk GenAI als motor in het CC
10:00 – 10:30:      Koffiepauze en Netwerkmogelijkheden
10:30 – 10:45:      AI in praktijk. Bergman Clinics legt uit.
10:45 – 11:00:      AI in de praktijk
11:00 – 11:45:      Gastspreker Guido Thys: Geautomatiseerd Klanten wegjagen met AI
11:45 – 12:00:      Samenvatting en afsluiting
12:00 –                  Lunchpakket of lunch (optioneel)

Meld u aan!

Er zijn slechts 40 plekken beschikbaar, dus reserveer snel uw plek en ontdek de kracht van waardecreatie en Gen AI. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze inspirerende ochtend!

    Seminar Gen AI