Toegankelijkheid

De kwaliteit en toegankelijkheid van de inhoud van je kennisbank bepaalt voor een belangrijk deel de klantbeleving. Daartoe beschikt de Polly kennisbank over een aantal functionaliteiten die leiden tot een perfecte klantbeleving. Verhoog de waarde van het contact door:

De kwaliteit en toegankelijkheid van de inhoud van je kennisbank bepaalt voor een belangrijk deel de klantbeleving.

De kwaliteit en toegankelijkheid van de inhoud van je kennisbank bepaalt voor een belangrijk deel de klantbeleving. Daartoe beschikt de Polly kennisbank over een aantal functionaliteiten die leiden tot een perfecte klantbeleving. Een perfecte klantbeleving verhoogt de waarde van het contact. 

Een perfecte klantbeleving verhoogt de waarde van het contact.

Kennisbank functionaliteiten


  • Ontwerpen en Verzamelen: verzamel relevante kennis en documenten in een kennisbank. Gebruik Polly Canvas voor een optimaal begin van je online faq tool.

  • Verzamelen en Schrijven: aan de slag met het schrijven van de antwoorden! Polly geeft je verschillende mogelijkheden voor opmaak van het antwoord en voor de vorm van het antwoord, zoals beslisbomen.

  • Inrichten en Publiceren: tijd om je kennisbank te publiceren! Polly biedt standaard een volledig functioneel helpcenter en een beveiligde portaal. Bezoekers en medewerkers kunnen hierin bladeren en zoeken. Geen antwoord gevonden? Stuur dan eenvoudig een mail of feedback.

  • Analyseren en Optimaliseren: Polly biedt statistieken en data over de gehele gebruiksperiode. Filter je data makkelijk met vaste reeksen van 7, 30 en 90 dagen of filter op een aangepaste periode. Elke maandagochtend ontvang je een mail met een samenvatting van de statistieken van je kennisbanken daarin toont Polly per artikel alle belangrijke metadata, waaronder rating en rangschikking.

  • Intern gebruik: de kennismanagementoplossing van Polly is ook intern te gebruiken. Via het beveiligde Polly Portal deel je kennis die je alleen intern of met specifieke personen wilt delen. Gebruikers kunnen na inloggen door kennis bladeren, antwoorden vinden met de razendsnelle zoekfunctionaliteit en artikelen kopiëren om te gebruiken in het antwoord naar de klant. Per artikel zijn er interne notities toe te voegen die alleen zichtbaar zijn voor ingelogde gebruikers. De Polly Portal is zeer flexibel en makkelijk toe te voegen aan externe applicaties.