Team van contactcenter specialisten

ViPcom is de specialist in de markt voor (Cloud) contactcenter oplossingen en het optimaliseren van bereikbaarheid. Wij zijn dan ook gecertificeerd Talkdesk en Avaya Partner. Wij migreren uw communicatie omgeving naar de volgende fase. Op basis van de unieke applicaties en diensten met Cloudoplossingen van Talkdesk Customer Experience, Avaya, Calabrio WFM en Polly.help. Wij helpen u en uw organisatie graag met het maken van de volgende stap. Verhoog uw flexibiliteit, verlaag kosten en verbeter de klantinteractie.

ViPcom heeft al vanaf de oprichting bewust gekozen voor de oplossingen van markleider Avaya. De meerwaarde van het Avaya Business Partner-programma was hierin ook een meewegende factor. Onderdeel van dit programma is ook dat Avaya actief met ViPcom meedenkt over passende oplossingen voor ‘on-premise’, ‘hybride’ of ‘volledige Cloud’ implementaties. Deze samenwerking biedt vele voordelen voor onze klanten en het blijkt dat deze samenwerking en wederzijdse loyaliteit zijn vruchten afwerpt.

 

Het team van ViPcom aan de overlegtafel.

Geen high-tech zonder een goed team

Maak kennis met enkele van onze collega’s:

Paul Banks

Ik denk graag out-of-the-box. En soms ben ik buiten mijn comfortzone nog beter op dreef dan er binnen. Zoveel passie als ik heb voor boksen, zoveel passie heb ik ook voor mijn werk. Ik ben gek op uitdagingen en vind voldoening in het bedenken van een oplossing. Binnen ViPcom heb ik dit vaak kunnen laten zien, van eenvoudige tot complexe oplossingen voor bedrijfs- en contactcenter processen. Dit samen met mijn kennis van BISIL, ITIL, Prince2, Agile, Scrum en People management, zorg ik voor verhoging in kwaliteit en waarde bij onze klanten. Dit alles met een glimlach en een dosis humor.

Robert Ardon

Met zijn ervaring en gedegen trackrecord in de telecombranche, kennis van applicaties en diensten van Contact Center & Unified Communication Solutions, helpt Robert uw bedrijfskritische, real-time communicatietoepassingen te optimaliseren.

Chantal Bark

Ik ben werkzaam op de servicedesk van ViPcom. Dat doe ik inmiddels vijf jaar met veel plezier en gezelligheid. Wat ik belangrijk van mijn werk vind?  Dat klanten zich gehoord en geholpen voelen.

Wat/wie mij motiveert om iedere ochtend weer aan de slag te gaan?  Een team van gedreven collega’s die betrokkenheid hebben om de  klant goed van dienst te zijn en de bereidheid  hebben om harder te lopen als dat nodig is.   

André Koster

Mijn persoonlijke drijfveren zijn om zoveel als mogelijk uit de mensen en producten te halen als mogelijk.

Dit doe ik persoonlijk in mijn vrije tijd door het al vele jaren als vrijwilliger training geven aan de selectie wedstrijdzwemmers.

En in mijn werk door te kijken naar de producten die aanwezig zijn en op welke manier deze zo goed mogelijk te gebruiken zijn.

Dit zorgt er voor dat onze klanten meer rendement kunnen halen uit de aangeschafte producten. De producten zijn een middel om tot een doel te komen, zo prettig mogelijk op een professionele manier onze klanten met hun klanten te laten communiceren.

Om dit samen met zeer leuke, fijne en professionele collega’s te mogen doen motiveert mij weer dagelijks om weer met veel plezier naar mijn werk te gaan.

Allard van Bachum

Mijn contactcenter ervaring heb ik hands-on opgedaan als Contactcentermanager bij verschillende multinationals. Sinds 2011 gebruik ik mijn kennis en ervaring bij ViPcom. Samen met onze klanten zoek ik naar optimalisatie en toegevoegde waarde. Werken en zaken doen moet ook leuk zijn.  Buiten ViPcom ben ik vader van een dochter en zoon en vaak in het weekend rond de sportvelden van de kinderen te vinden. Daar buiten speel ik graag een rondje Golf.

Wim van Tol

Ik haal veel uit mijn commerciële rol. Daarbij vind ik het belangrijk om de beste ROI te behalen voor mijn klanten en een basis te leggen voor een langdurige relatie.

Vakkundig, Integer en Professioneel (VIP) zijn mijn motto's en door hier altijd aan vast te houden, zien onze klanten de toegevoegde waarde van mij en van ViPcom.

Omdat ‘Zaken doen ook leuk moet zijn’ zoek ik met onze klanten en met onze leveranciers altijd naar een win-win situatie. Misschien is dat wel het belangrijkste element bij het ontwikkelen van een langdurige relatie.

Veel sporten, o.a. hardlopen, fietsen en golf, beetje voetbal (kijken) en troste vader en echtgenoot geven de energie om dagelijks met veel enthousiasme aan de slag te gaan!

Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen

    Onderwerp

    Uw bericht