Callcenter software

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van de juiste callcenter software. Een juiste manier van communicatie is ontzettend belangrijk om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Bij Vipcom ontwerpen en beheren we verschillende soorten callcenter software systemen. Hiermee helpen wij u om verschillende processen te integreren zoals e-mail en telefoon.

Soorten software

Wij zijn onder andere officieel Avaya Partner. Avaya is de wereldleiderop het gebied van contact centers. Door deze betrouwbare communicatie oplossingen wordt uw klantenservice aanzienlijk verbeterd. Deze callcenter software zorgt voor een uitstekende combi van software, service en communicatietoepassingen. Kortom, een aanwinst elk bedrijf!

Enghouse Interactive software

Een ander soort programma waar onze klanten veel gebruik van maken is Enghouse Inetractive. Deze callcenter software biedt eindeloze mogelijkheden. Deze software is de meeste geavanceerde en betrouwbare cloud-oplossing die u kunt kiezen. De software bestaat uit verschillende toepassingen zoals video, voice, presence messaging en nog veel meer. Uw communicatie verloopt vanaf nu altijd gemakkelijk via dit cloud callcenter.

Overige callcenter software

Wij werken niet alleen met Avaya en Enghouse Interactive. Ook andere callcenter software bieden wij onze klanten graag aan, hierbij kan gedacht worden aan: (dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze beschikbare software. Bekijk de pagina 'oplossingen' om al onze soorten software eens goed te bekijken)

  • Spaces by Moxie
  • CCaaS.nu