Betrouwbare callcenter software

ViPcom is de specialist in klantcontact oplossingen. Betrouwbare callcenter software is wat wij bedrijven aanbieden om hun bereikbaarheid zo goed mogelijk te optimaliseren. 

Betrouwbaar Avaya Partner
Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare callcenter software. Wij zijn al jarenlang Avaya Partner. Avaya is wereldleider op het gebied van contact centers. Avaya biedt zeer betrouwbare callcenter software voor verschillende bedrijven. Door deze betrouwbare communicatie oplossingen wordt uw klantenservice aanzienlijk verbeterd. Een uitstekende combi van service en software.

Betrouwbare cloud oplossingen
ViPcom maakt gebruikt van betrouwbare cloud callcenter software. Hierbij kan gedacht worden aan Contact Center SaaS oplossingen. Deze oplossing is erg geavanceerd en biedt vele mogelijkheden. Deze betrouwbare callcenter software beschikt over voice, video, presence messaging en nog veel meer. 

ViPcom werkt ook nog met andere, betrouwbare callcenter software, zoals de software van Enghouse Interactive. Op de pagina Oplossingen kunt u een overzicht van alle software bekijken. Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen.