Avaya Partner

Wij zijn officieel Avaya Partner. Avaya levert systemen voor Intelligent Communications waarmee ondernemingen de manier waarop ze zaken doen kunnen optimaliseren en concurrentie voordeel kunnen behalen in de markt. Meer dan een miljoen bedrijven wereldwijd, gebruiken de Avaya-oplossingen voor IP Telephony, Unified Communications, contactcenters en Communications Enabled Business Processes.

Als Avaya Partner bieden wij onze klanten een unieke combinatie van communicatietoepassingen, callcenter software en service.Dit helpt bedrijven niet alleen complexe systemen te vereenvoudigen maar ook het werken met bestaande technologieën van andere leveranciers te optimaliseren waardoor zij in staat zijn alle waarde en potentie uit hun netwerk te halen. En door communicatie geheel te integreren met de zakelijke processen van de onderneming, helpen we u de manier te verbeteren waarop uw organisatie werkt: we maken de mensen productiever, processen intelligenter en uw klanten tevredener.

Contact Centers

Avaya is de wereldwijde leider op het gebied van contact centers. Als Avaya Partner bieden wij zeer betrouwbareschaalbare communicatieoplossingen die de klantenservice verbeterd en bedrijven helpt effectiever te kunnen concurreren.

Avaya contact centeroplossingen, inclusief intelligentrouting, self-service, recordingen proactive contact applicaties zorgen voor effectieve communicatie en transacties met uw klanten. Bovendien, onze analyse en rapportage platformen bieden gedetailleerde informatie die kan helpen bij het verbeteren van het verloop en winstgevendheid van de klanten.

Unified Communications

Avaya Unified Communications-oplossingen helpen bedrijvende productiviteit van werknemers te verhogende klantenservice te verbeteren kosten te verlagen door het integreren van meerdere vormen van communicatie, waaronder telefonie, e-mail, instant messaging en video, over alle multi-vendor netwerken. Als Avaya Partner kan je effectief communiceren, ongeacht de locatie of het gekozen apparaat.