10jan

ViPcom verkrijgt de Avaya Sapphire Partner status vanwege uitstekende kennis en verkoop van Avaya oplossingen. De waarde die ViPcom haar klanten biedt ligt op het gebied van kennis en service van de Avaya contactcenter oplossingen.

Avaya Sapphire Partner
ViPcom verkrijgt de Avaya Sapphire Partner status vanwege uitstekende kennis en verkoop van Avaya oplossingen. De waarde die ViPcom haar klanten biedt ligt op het gebied van kennis en service van de Avaya contactcenter oplossingen.

De Avaya Sapphire status 2017-2018 is mede verkregen door een aantal (internationale) projecten bij gerenommeerde bedrijven als Bose, Mediq, Centric, Ruttchen Automotive, Kawasaki en Vlisco.

Partner programma
Met het Avaya-partnerprogramma profiteert ViPcom van complete en gestructureerde trainings- en certificerings mogelijkheden. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van productkennis en servicemodellen. Het Avaya partnerprogramma stimuleert ViPcom om gezamenlijk strategieën te ontwikkelen voor grotere klanten. Daarbij gaat het om complexere omgevingen waarbij geprofiteerd wordt van de technologische vooruitgang.

Met de Sapphire partnerstatus erkent Avaya onze gespecialiseerde kennis. ViPcom geldt al jarenlang als dé specialist voor Avaya-communicatieoplossingen in de Contact Center omgevingen voor middelgrote en grote bedrijven.

Oplossingen van een marktleider
ViPcom heeft al vanaf de oprichting bewust gekozen voor de oplossingen van markleider Avaya. De meerwaarde van het Avaya Business Partner-programma was hierin ook een meewegende factor. Als onderdeel van dit programma denkt Avaya actief met ViPcom mee over passende oplossingen voor ‘on-premise’, ‘hybride’ of ‘volledige Cloud’ implementaties. Deze samenwerking biedt vele voordelen voor onze klanten. Hieruit blijkt dat deze samenwerking en wederzijdse loyaliteit zijn vruchten afwerpt.

Over ViPcom
Al meer dan 15 jaar levert ViPcom slimme telecommunicatie systemen en onze klanten bevinden zich in de top van de middenzakelijke markt.

ViPcom is gespecialiseerd in het bouwen van systemen met slimme routeringen. Hierbij gaat het om spraak, email, chat en web voor het actief ondersteunen van agenten.

Geïntegreerde toepassingen met voice, sociale media, contactcenter en conferencing maakt communicatie gemakkelijk, ongeacht locatie of het apparaat dat U gebruikt.