05jan

ViPcom steunt Emma-at-Work. Emma at Work is een non-profit organisatie dat jongeren met een chronische fysieke aandoening ondersteunt naar een zelfstandige toekomst. Emma at Work is in 2006 ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC. Betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn expert op het gebied van begeleiding en bemiddeling van deze groep jong volwassenen. Het doel is om jongeren en werkgevers samen te brengen.

Wij steunen van harte de Club van 1000 van Emma at Work

ViPcom steunt Emma-at-Work. Emma at Work is een non-profit organisatie dat jongeren met een chronische fysieke aandoening ondersteunt naar een zelfstandige toekomst. Emma at Work is in 2006 ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC. Betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn expert op het gebied van begeleiding en bemiddeling van deze groep jong volwassenen. Het doel is om jongeren en werkgevers samen te brengen.

De missie van Emma at Work is om alle jongeren tot 30 jaar met een fysieke beperking te ondersteunen op weg naar werk.

Club van 1000

De Club van 1000 is een netwerk van betrokken partners dat samen met Emma at Work ervoor wil zorgen dat jongeren met een chronische fysieke aandoening mee kunnen doen op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt Emma at Work in staat gesteld de jongeren op maat te begeleiden en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom zorgt Emma at Work voor trainingen en individuele coaching.

ViPcom steunt graag de jongeren van Emma at Work die zich niet laten tegenhouden door een ziekte of beperking en is dan ook trots lid van de Club van 1000 van Emma at Work.

Voor meer informatie over Emma at Work: www.emma-at-work.nl.